Vilket sätt informerar du på?

I samarbete med andra, hur kommer det sig att du ibland fattat direkt, behöver mer fakta, vill sätta igång eller vill sova på saken? Vad skulle det innebära...

Köp kursen nu
Se trailer

Kursinnehåll

2 avsnitt
00:15:05
Informations- och lärstil

Alla människor har sitt eget sätt att lära sig på, man kan kalla det den personliga lärstilen. Det kan vara oerhört frustrerande för en som ”tänker med hjärtat” och går på känsla när en kollega börjar analysera och plocka fram instruktionsböckerna…
Att det är en tillgång med olika stilar är nog ganska självklart, men vad innebär de olika stilarna och kan man ha någon användning för det?

Första delen i denna utbildning är att ta del av arbetsmaterialet och genomföra steg ett till tre. I arbetsmaterialet finns även hur du kan genomföra utbildningen i en arbetsgrupp. (I nästa avsnitt finns utbildningsfilmen)

Informations- och lärstil film 00:15:05

Hoppas att nyfikenheten är i topp! Nu är det dags att se filmen enligt steg fyra i arbetsmaterialet. När steg 4c är klart hoppas vi att det var en utvecklande process att fortsätta arbeta vidare med i ditt dagliga arbete. Önskar du/ ni vidare hjälp med arbetslagsutveckling eller motsvarande så hittar du fler möjligheter till detta på vår hemsida www.ugil.se. Det går även bra att maila förutsättningslöst till info@ugil.se eller ring 0705710011. Lycka till!

Beskrivning

I samarbete med andra, hur kommer det sig att du ibland fattat direkt, behöver mer fakta, vill sätta igång eller vill sova på saken? Vad skulle det innebära om du fick insikten att nå fram till din direkta olikhet i ett samarbete?

Denna tämligen korta utbildning hjälper dig att utveckla din förmåga att förstå dig själv och hantera din olikhet i ett samarbete. Den kan genomföras enskilt eller med framgång i arbetsgrupp. Självprofil och arbetsmaterial ingår.

Om Ugil Konsult Ab

logga för företaget bakom onlinekursen

Denna utbildning publicerades av Ugil Konsult Ab. Ett företagskonto registrerat på Cloocast.

Kanal